Ilmainen toimitus kaikkiin verkkokaupan ostoksiin

Kaikkea kaunista

Carina Blomqvist Lutunen.fi:lle

lutunen-fi_korumuotoilija_carina_blomqvistTarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneetkin, Lutunen.fi tuotevalikoima on lisääntynyt entisestään ja olemme saaneet muotoilijatiimimme jälleen uuden kokeneen vahvistuksen: lahtelaisen korumuotoilija Carina Blomqvistin. Carina on toiminut yrittäjänä jo 20 vuoden ajan ja vuodesta 2009 alkaen hän on toiminut myös yhtenä Lumoava-korubrändin suunnittelijana.

Nyt Lutusen myyntiin on tullut Carinan omaa mallistoa, jota ei ole tällä hetkellä missään muualla myynnissä.

Carina on tyyliltään romanttinen ja runsas, hänen mallistostaan löytyy pääosin 3D-mallinnuksella toteutettuja koruja. Uusi tekniikka on avannut hänelle mahdollisuuksia toteuttaa monimutkaisiakin ideoita.

Käy tutustumassa tarkemmin korumuotoilija Carina Blomqvistiin ja hänen yksilöllisiin, kauniisti muotoiltuihin ja romanttisiin koruihinsa. Ihastut taatusti, niin meillekin tapahtui!

www-lutunen-fi_sorella_sydan_korvakorut_2osalla_carina_blomqvist_1a4a7033pitsisydan1a4a9078

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On todella hienoa, että voimme Lutunen.fi -verkkokaupassa tarjota näin upeaa suomalaista designia ja tehdä tunnetuksi suomalaista korumuotoilua. Vaikuta sinäkin! Valitsemalla suomalaisten korumuotoilijoiden koruja, tuet suomalaista työtä. Suomalaisen korumuotoilun tulevaisuus rakentuu suomalaisilla valinnoilla.

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.